Sunday , 21 December 2014
You are here: Home » Tutoriale » Software » Photoshop – 10 shtojcat më kreative për efekte dhe projektime më të mira

Photoshop – 10 shtojcat më kreative për efekte dhe projektime më të mira

Photoshop është një mjet i  mahnitshëm i cili është në gjendje për të prodhuar imazhe dhe video me cilësi të lartë. Ky lejon ose ju  mundëson të shtoni disa shtesa fakultative në mënyrë që të bëjë më  kualitative  investimet tuaja. Ne kemi rreshtuar disa shtojca   nga të mirat  në dispozicion për  editorin Adobe  photoshop .

 


1- Virtualphotographer:-

virtual photographer plugin

Ky  ju lejon të ju  japë fotove  tuaja një transformim të plotë. Ai është  pikërisht mjet i mirë për web dizajner.  Kjo është një mënyrë efektive dhe një mjet i shpejtë për të bër foto kreative.

2- CSS3PS:-

CSS3PS

Ky plugin pa pagesë përdoret  për të kryer llogaritjet të cilat janë thelbësore për të transformuar photoshop layera (shtojca) . Ata janë të ngarkuar me efekte të gjalla të kryera të cilat gjithashtu mund të jenë të arritshëm me CSS. Ju mund  hijezoni,  tekstet dhe qoshet të jenë të  rrumbullakosura  automatikisht në CSS. Ajo  kursyen kohë të çmuar tek dizajnuesit.

3- Silver EFEX Pro 2:-

Silver EFEX Pro 2

Ky plugin është i shtrenjtë, por rezultatet që  ofronë janë me të vërtetë  mahnitëse. Ka një gamë të gjerë të opsioneve, më të lehtë për të kontrolluar, por me të vërtetë fokusohet  rreth ofrimit të  fotografive  të mira  në të zezë dhe të bardhë. Vetëm  shfrytëzojeni  një herë dhe shikoni  efektet e saj të bukur.

4- Fractalius:-

Fractalius

Ky plugin  i pazakontë ose i ndryshëm shfrytëzon modelet fractal. Ky plugin ju lejon të gjeneroni  efekte procedurale që në fak janë  në mendje .

5- Dream suite ultimate:-

Dream suite ultimate

Kjo suitë e efekteve mbulon  për çdo gjë duke filluar nga efektet 3D, modifikimet tonale dhe kufijtë. Kjo nuk është shumë e lirë, por  mbulon një përzgjedhje të gjerë të efekteve që ju dëshironi për të blerë vetëm në një plugin të vetëm. Kjo është me të vërtetë  mbresëlënëse dhe  mahnitëse

6- Tych panel 2:-

Tych panel 2

Ky plugin drejtpërdrejtë e bën atë mjaft të thjeshtë për të krijuar ose prodhuar pamje të dyfishta apo trefishta edhe vetëm brenda photoshop . Vetëm zgjidhni shtrirjet (layerat), kolonat, ​​Layoutsat  dhe  Tych Panel  ju lejon të krijoni layouta  për të shfrytëzuar objektet e zgjuar dhe maskat e  ​​shtresave  të tjera në mënyrë që të i  shmangeni redaktimit.

7- Cut&slice me:-

Cut&slice me

Ky super plugin  bën punen  mjaft të lehtë për të eksportouar  planet tuaja nga photoshop në internet.

8- Divine Elemente:-

Divine Elemente

Në thellësi  ky plugin integron me Photoshop dhe  lejojën  krijimin e temave WordPress  funksion plotë. Gjeneroni një  fajll PSD nga ekrani  dhe pastaj  zgjedheni  për dizajn që ju  përshtatet specifikimeve  tuaja. Pas përfundimit, ju gjithashtu mund të eksportojë atë direkt në Word Press. Një plugin ideal për përdoruesit jo teknike të cilët dëshirojnë të marrin në konsideratë  zhvillimin e web templateve .

9- Mr.Stacks:-

Mr.Stacks

Ky plugin i dobishëm që ju lejon të krijojni Layoutsa  të cilat mund të jenë lehtësisht të prodhimit  PDF për printim  dhe shpërndarje.

10- Portraiture:-

Portraiture

Kjo është një plugin i kombinuar për Photoshop  për një lëkurë të përsosur ose Kërkuese .Duke bërë lëkurë të butë, për të  hequr  gjymtime  dhe për të bërë zbutje.

 

 

 

 One comment

  1. tWBK6D great post, very informative. I wonder why the other specialists of this sector do not notice this. You must continue your writing. I am sure, you have a great readers’ base already!

Komentoni

Email adresa juaj nuk do te publikohet.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top